:)

Ja, denna dag har varit rätt okej :)
Vakande av att söt Bella ringde och fråga om jag ville med på bio och se Harry potter och så klart ville jag det (:
Det var ett jävla bra tag sen jag var på bio måste jag säga..
Så, för att fördriva tiden var jag ute och körde med mamma och vid fem gick jag och mötte Bella och Anna ;)
Vi var på Lindqvist och sen var vi på Greya och käka en varm macka, fan va gott :)
Sen när vi skulle börja gå så börja de regna, och de reganade inte lite så Camilla fick komma och skjutsa oss, den sötnosen har också kommit hit =) Så vi var nästan alla samlade xD

Ja, efter bion så gick jag och bella hem till mig å sen utåt :) Efter jag pratat klart med Bella mötte jag Malin, det var inte igår jag träffade henne men vi gick en sväng sen satt vi och pratade, riktigt trevligt. Haha har smidit en jävligt bra plan alltså ^^ Jag älskar att jävlas med folk, precis som planen säger att vi ska göra xD

hmm, finns inte så mycke att skriva, släckt träff på lördag /imorn. Så de blir väl nån öl eller två xD
Får se vad som händer, måste ialf säga hej till alla, vill inte vara dära :s
men men, vad gör man inte för släcktens skull ? :o

Ne, nu ska jag kolla nå andra saker på datorn och lägga in nå bilder, ;b
Ha de bra /a.

mysdag

Idag har man legat på holmen och glassat ;D Riktigt skönt kan jag lova.
Så nu är ryggen också lite brun =) Har även legat på en badring och glidit runt på vattnet å badat lite (:
Riktigt härligt var det, blåste inget och inte ett moln på himlen.
Sen efter vi badat klart så for vi med båten upp till hyraruddn å skull kik om sune&lena var där, men inte de. så då åkte vi hem =)
Det är så jädrans fint ute på kikkijaur sjön alltså. Mycke fina små hur å massa grejer, hoppas de är fint väder imorn också då kanske vi tar båten till Irene längst upp efter sjön, typ 2,5mil på båt =) Skööönt.

Efter holmen åkte vi hem å duscha å sen bar de av ut å köra med mamma, det gick riktigt bra, måste skryta för tobias att jag vågade köre NERFÖR vittjokk denna gång xD haha
Sen när jag kom hem ringde Anna så hon kom cyklande på en såndär trampcykel från gielas ;)
Så vi har suttit och pratat en stund, de var riktigt roligt faktiskt, har blivit så lite att träffa henne på senaste tiden, speciellt nu när hon börjat jobba :/ Men de gör inget, för snart då jävlar ;) haha <3

ne, he sig ut å gå en sväng nu =)

ha de bra /a.

piteå

Har vare i Piteå med pappa och lillebror och shoppat, handlade dock inte så mycket men för 950kr.. men de var de värlt de :D
När vi parkera bilden och gick ut från p-huset hade vi en skoaffär rakt framför oss där de hade utförsäljning, kunde inte motstå utan gick in där och hitta ett par fina skor för 125kr =)
Köpte ett par byxer/leggings på ginatricot för 199kr, sen var jag in på cubus och köpte mig ett linne för 70kr och två vanliga vita leggings för 79kr :D
När vi kom in i den "nya" gallerian sprang jag direkt till "The Phone House" och fick ett super bra erbjudande och kunde inte motså ;D Slog till och köpte en telefon en "Samsung u600evo" 999kr =) Fick halva av pappsen =)

Sen satt vi oss ner och vilade och dom år mjukglass medan ja fixa nå grejs med telefonen. Jag är så himmlarns kär just nu ;b

Nå väl, vi for på "Piteå älvdals sjukhus" och fikade lite innan pappa skulle in till läkaren, sen bar de av till havsbadet =) Där badade vi lite och när vi klivit upp så tro int på fan att de blir nå jävla uppträdaden, typliskt min jävla tur :s
Men de gör inget, magen kurrade och vi åkte på blå ängeln och åt innan vi for hemmåt =)
Som hela vägen hem =) Det var skönt, sen så när vi kom hem la jag mig på soffan och somna med en gång, vaknade inte förrän strax efter tre inatt :s hoppsan ^^
Så nu äre bara hålla sig vaken resten av dagen, hade dock bara sovit en timma innan vi åkte till piteå men men..

Så, idag får man väl se vart vinden leder mig. måste ialf ringa Bengan.. sorry !

Ne nu ska ja kolla in nån film så bara slappa och njuta att mina underbara köp =)
ha de bra /a.

i love it ;D

fundering..

Jag har länge funderat på varför man aldrig kan släppa något man verkligen tycker om. Hur saker och ting kan sätte sig så starkt och hårt, hur det bara likson fastnar uppe i huvudet och man tänker på det varje gång man är utan det.
Tillexempel sina vänner; är dom inte utme en, så tänker man på dem. Så är det!
Det är alltid något som fattas fast man har allt, eller man tror att man har allt. Man tror att allt finns framför en, men ändå är det något som saknas.
Vad är det som gör att det blir så ? :s Ser man att alla andra har något som man inte själv har eller vad `!?
Det kan vara något så litet som ett gossedjur,en film,ett ljus eller vad som hellst, det kan vara allt mellan himmel och jord.
Men fast det finns mellan himmel och jord så vet man ändå inte vad det är.
Hur kan den lilla,lilla grejen vara så svår att hitta ?
Spelar ingen roll om det handlar om kärlek eller en tandpetare, det är så svårt, svårt att komma på vad det kan vara.
Så, hur kan något betyda så fruktansvärlt mycket för en männsika att man inte kan släppa det hur huvudet och tankana ? Hur kan det vara så svårt att sluta tänka? Hur kan det vara så svårt att glömma?!
Tänkt om man kunde sluta tänka på något bara sådär, även om det bara är för en liten stund. Men oftast då man längtar efter något eller sakar något/någon så påminns man ALLTID om den eller det i precis allt man gör, eller framförallt om någon annan gör saken.
Jag kan inte fatta hur allt ska vara så svårt, räcker det inte att man har ett problem?
Varför drabbas man av fler och fler hela tiden ?
Det finns så många frågot som man aldrig kommer att få svar på, det finns så många frågor som aldrig blir hörda.
Det finns sjukt många som undrar det jag undrar just nu, och det finns ännu fler som blir sjuk för att dom inte får svar på frågan. Hur ska man kunna släppa tankarna och kunna ta nästa steg i trappan ? Hur ska man kunna slappa taget och stänga dörren för att öppna nästa, det finns så mycket som ingen vet något om.
Tänkt så många människor som skulle vara friska om inte den lilla lilla saken fattades.
Jag började fundera på detta då min pappa blev sjuk, hur han kunde bli sjuk av att mamma lämnade honom. Jag kunde inte förstå att en sådan sak kunde göra en människa så funktansvärt sjuk.
Men, jag fick prova på exakt samma sak som pappa, men jag klarade mig, jag blev inte sjuk. Hur kan det vara så olika från olika människor ? Vi är ju ändå av samma blod jag och pappa.
Kan det bero på tiden man levt tillsamman,hur mycket man har delat ihop osv?
Hmm, man kan inte skylla på det heller, för det finns folk som haft en pojk/flickvän i bara nån måndag, kanske någon vecka som blir sårade och sjuka. Vad är det som gör att man blir sjuk ?
Vad är det som har frammkallat de psykiska som folk drabbas av då dom saknar den lilla biten i livet ?
Frågar som aldrig kommer att få svar !

Hmm..

Ja, det finns inte så mycket att skriva här egentligen.. For till Boliden som tänkt ialf, men jag har som mest bara sovit, fan så social jag är, eller ?:s ;D
Satte mig på bussen hem halv 10 och var framme strax efter 11, JAG VÅGADE ÅKA BUSS!! :O
Jaa, ialf så när jag kom hem sprang jag till bankomaten och tog ut pengar, och gissa, jag har 3700kr å nån krona till =)
Jaa, efter bankomaten sprang jag vidare till konsum och köpte rifill kort, NICE ! ;D Sen bagav jag mig hemmåt, gick en liten omväg eftersom jag inte rört mig något på hela helgen.. Men kan säga att jag mina DCskor kommer att flyga långt då jag köpt nya skor, satan så ohärliga skor alltså, varför köpte jag ens dom ? :O

I morn/Idag blir det Piteå med pappsen och lillebror, då blir de chopping och badning på havsbadet, kanske ska prova havet ? ;)
Ialf så har daget bestått av städning,körning,mer städning+barnvakt,lite ser körning,beck och en låååååång dusch (;
Blir långa duschar då man har mycket att tänka på, har tänkt på allt som sas i helgen efter ett 5timmars samtal typ.
Hoppas det inte behövs upprepas, Satt i Boliden och du var i Piteå och jag kunde inte göra något, :s som tur var fanns Chris och Robin (a)

Annars finns det inte mycket mer att skriva, släckt träff på lördag :o Måste dit och säga hej till alla ialf.. sen så får jag se om det blir någon fest eller om jag ska vara nykter i helgen igen ;) Jag har börjat bli duktig känner jag, jag motionerar och har varit nyckter nu .. Tro mig, det har gett resultat :) Nu vågar man ju ställa sig på vågen ;D

Ne nu ska jag försöka få på mig nå kläder och tänkta mitt täcke och mina kuddar som ligger ute, sen äre sovar dax så jag orkar upp =)

Ha de bra /a.



helgen

Ja,idag vaknade jag typ halv tre av att pappa tände lampan i min hall. :@ Jag somna fan vid åtta imorse så hade hoppats på att få sova lite längre än så ialf ;b men de spelar inte så stor roll =)
Vad har allt folk för planer för helgen då ?
Hmm, själv blir det nog att bara sitta hemma och tråka som vanligt, alla åker antingen till Piteå eller Lycksele :/
Är så jävla typiskt, får lön då alla de roliga är över :s fuck!

Kanske far och firar en i släckten som blir 50år idag- stort grattis =)
Annars blir de nog bara dator,dator,dator och nån film kanske. HATAR Arvids, de suger jävla den storsta kuk som finns.
GAAAAH !!!

Ajja, idag fick jag ialf mitt ´löne besked så får ialf min lön :) å idag fick jag även ett brev från transportstyrelsen som tillåter min mamma som handledare, det är inte illa. (:
så nu kommer jag vara ute på vägarna och vara farlig xD haha

Ne nu börjar magen kurra, mat kanske ? :)
Ha de bra /a.




:)

Idag vaknade jag kring halv 5, då hade jag sovit i 11timmar. Gode skönt kan jag lova, men är ändå sjukt trött.
Men det blir man efter en hel natt med Bengan och Nicke, de kan jag lova. Dom är bara elaka ;) haha

Hmm, funderar på att åka till Siren i Boliden i helgen och se hur han har det, det var ett tag sen jag träffade honom. Men mest av allt så vill jag ju såklart till Lycksele, för piteå har jag uteslutat.
Vill bara komma bort en stund, kanske åker tillbaka till Camilla då löningen kommer ? Ja men vet aldrig vart jag hamnar, helt plötsligt så sitter jag här hemma och bara tråkar, alla ska ju bort :/

Imorgon blir det kanske att umgås med Anna en stund, får se hur trött jag är och framför allt hur trött hon är. :)
Men det är morgondagens fråga xD

Nu ska jag se klart min film som jag har satt igång. :)
Ha de bra /A

RSS 2.0